Nieuw

Bekijk hier het huidige aanbod

Nieuwe modellen

Tweedehands

Bekijk hier het huidige aanbod

Tweedehands modellen

Aixam Crossline Super luxe

Verkocht

Beschrijving

Weeral te laat !!    Juist verkocht  -----     Aixam Crossline Superluxe -  Zeer nette brommobiel , steeds correct onderhouden. Met zijn enorme laadruimte staat hij steeds paraat voor een verhuisje hier en daar.

Rijden zonder (auto) rijbewijs. Brommobiel uw VRIJHEID . Gedaan met in de regen te zitten en je blauw te betalen aan taksen en regeltjes. Een BROMMOBIEL biedt je "de oplossing. Zelden parkeerproblemen en je "vrijheid" op jouw manier zonder afhankelijk te zijn van een ander. Kom eens een kijkje nemen. 1 jaar waarborg en 1 jaar GRATIS pechverhelping in samenwerking met Touring Assistance. Eigen kredietdienst. . "Brommobielspeciaalzaak" Euro-Wheels Ertbrandstraat 177 Kapellen . slechts 1 nummer te onthouden . 036052000 . Enkel te bezichtigen na afspraak !!!! Overname of inruil van jou BROMMOBIEL mogelijk
Wij zijn niet verantwoordelijk voor fouten in de advertentie of tussentijdse verkoop van de wagen.


BROMMOBIELEN zijn momenteel nog toegelaten in de steden !!!!!!! ----------------------------------------------------------- Eindelijk ook eens GOED nieuws -- Een BROMMOBIEL is momenteel nog toegelaten in de L.E.Z. (Lage emissie zone) ----- Blijf mobiel met een BROMMOBIEL, ook in Antwerpen ---------------------------------------------------------------- Een BROMMOBIEL, de ideale STADSAUTO, ook in Antwerpen .

Details

Voertuig Aixam Crossline
Kilometerstand 22061
Brandstof Diesel
Bouwjaar 2007